Svenskt mode

Träningsmode för tjejer

Att vara vältränad och hälsosam har länge varit en trend i Sverige. Det handlar inte bara om att gå till gymmet heller. Hälsosam mat och dieter går hand i hand med dagliga promenader, zumba och ett snyggt träningsmode. Just modedelen är stor när det kommer till tjejer, det är både funktionellt och snyggt som gäller.

Funktion och design

Till skillnad från killarnas mode så har tjejernas utvecklats och tydliga trender har utformats. Tights är ett bra exempel på en trend som håller i sig än idag. Här handlar det om både funktion och design. Snygga tights ger den ultimata mobiliteten och ser snygga ut. Något som många gånger är ännu viktigare är att de får din kropp, framför allt benen och rumpan, att se vältränad och välformad ut.

Sportbh:n är ett annat trendigt klädesplagg som är en perfekt blandning av funktion och design. Numera är den snarast ett måste i träningssammanhang och bör prioriteras lika mycket som bra träningsskor. Jämfört med den vanliga bh:n så har den sportiga versionen större band, ett mjukare material som andas och ger maximalt med stöd. Den känns bekväm under hela träningen helt enkelt.

När det kommer till passformen så har det länge varit tight som gäller, tröjor och tights som sitter nära kroppen. Det har dock börjat dyka upp mer och mer lösa plagg. Lösa och slappt sittande tröjor med lösare shorts kan vara minst lika snyggt som de vanliga tighta plaggen. Du hittar massor av bra och prisvärda kläder för tjejer på nätet idag. Sidor som Sportamore har allt inom träning och mode. När du ska välja ut dina träningskläder, oavsett, om du kör på tighta eller lösare kläder, så är komforten det viktigaste. Obekväma kläder kan snabbt försämra motivationen.